Caiet de abilități practice clasa a...
ISBN
973-683-300-3
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
48
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Caiet de abilități practice clasa a III-a

Autori: Mărioara Ianoș , Valerica Beldiman
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Ilustratii de Florin Pinzariu si Angela Rotaru-Serbenco. Cuvint inainte de Neculai Avasalcei Caietul de abilitati practice pentru clasa a III-a reprezinta partea aplicativa a continutului programei scolare si respecta noua abordare a disciplinei, impusa de reforma multidimensionala. Invatatorul stimuleaza copiilor spontaneitatea, ii indruma, contribuind astfel la dezvoltarea complexa a personalitatii celor mici. Elevii sint invatati sa construiasca din hirtie colorata, carton, chibrituri, nisip si gris diverse figurine.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
48
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Fără comentarii


Despre autori


Marioara Ianos este invatatoare, gradul didactic I, la Liceul "Vasile Alecsandri" din Iasi, indrumator practica pedagogica. A mai publicat (coautoare) Caiet de lucru manual clasa I, Caiet de abilitati practice clasa a II-a, Caiet de comunicare clasa a II-a.


Valerica Beldiman este invatatoare, gradul didactic I, la Scoala nr. 4 din Iasi, indrumator practica pedagogica. A mai publicat (coautoare) Caiet de lucru manual clasa I, Caiet de abilitati practice clasa a II-a, Caiet de comunicare clasa a II-a.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.