Ştiinţele naturii. Educaţie civică....
ISBN
973-683-292-9
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
96
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Ştiinţele naturii. Educaţie civică. Clasa a III-a. Caiet de evaluare

Autori: Constanța Cristea , Iulian Cristea , Teodora Tanasă
 

Caietul de evaluare se adreseaza elevilor si invatatorilor, dar si parintilor care doresc sa cunoasca noul sistem de evaluare in invatamintul primar. Pagina invatatorului cuprinde obiectivele de referinta urmarite si sugestii pentru acordarea calificativelor. Pagina elevului contine o fisa cu sarcini de lucru ce vizeaza capacitatile prevazute de curriculum-nucleu.

An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
96
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Constanta Cristea, absolventa a Liceului Pedagogic "Vasile Lupu" din Iasi (1979), este indrumator de practica pedagogica; invatator-metodist in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi; formator local in problematica "Curriculum". Este coautoare a lucrarii Stii sa raspunzi ? - 808 intrebari, Editura Dosoftei, Iasi, 1997; publica articole in Tribuna invatamintului.


Iulian Cristea este invatator la Scoala "Titu Maiorescu" din Iasi; formator local pentru invatamintul primar; autorul volumului Cartea micilor iubitori de lectura, Editura Dosoftei, Iasi, 1996; coautor al volumului Stii sa raspunzi ? - 808 intrebari, Editura Dosoftei, Iasi, 1997; publica articole in Tribuna invatamintului.


Cadru didactic cu experienta, care a elaborat manuale, programe, metodici, caiete de evaluare si proiecte cu tematica scolara.