Matematică
ISBN
973-683-214-7
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Matematică

Caiet de evaluare clasa a IV-a

Autori: Dumitru Pârâială , Viorica Pârâială
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Testele de evaluare, elaborate pe baza Programei scolare pentru invatamintul primar, 1998, si, respectiv, a Evaluarii in invatamintul primar. Descriptori de performanta (Ministerul Educatiei Nationale), verifica gradul de formare a capacitatilor si subcapacitatilor urmarite la elevul de clasa a IV-a la disciplina matematica.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.