Caiet de lucru manual clasa I
ISBN
973-683-058-6
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
64
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Caiet de lucru manual clasa I

Autori: Margareta Cabalău , Mărioara Ianoș , Valerica Beldiman
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Lucrarea este intocmita sub forma unui ghid metodic atit pentru invatatori, cit si pentru elevi, tematica respectind programa scolara de lucru manual pentru clasa I. Materialul prezentat contine o gama variata de metode si procedee, autoarele vizind dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si ingeniozitatii si oferind conditii de asimilare a cunostintelor, de formare a priceperilor si deprinderilor de munca ale micului scolar. Temele propuse nu sint rigide, ele dau copiilor posibilitatea de a le completa cu elemente noi. Se doreste sensibilizarea scolarului, formarea gustului estetic si oferirea posibilitatii de a face evaluari si autoevaluari.
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
64
Tip ediție
broșată
Format
210x295
Fără comentarii


Despre autori


Marioara Ianos este invatatoare, gradul didactic I, la Liceul "Vasile Alecsandri" din Iasi, indrumator practica pedagogica. A mai publicat (coautoare) Caiet de lucru manual clasa I, Caiet de abilitati practice clasa a II-a, Caiet de comunicare clasa a II-a.


Valerica Beldiman este invatatoare, gradul didactic I, la Scoala nr. 4 din Iasi, indrumator practica pedagogica. A mai publicat (coautoare) Caiet de lucru manual clasa I, Caiet de abilitati practice clasa a II-a, Caiet de comunicare clasa a II-a.