Probleme de aritmetică
ISBN
973-9248-96-9
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
104
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MICUL ȘCOLAR
Domenii

Probleme de aritmetică

Pentru clasele a IV-a și a V-a

Autori: Traian Cohal
 
Autorul propune elevilor din clasele a IV-a si a V-a un set de probleme rezolvate de aritmetica. Parcurgerea lor atenta garanteaza obtinerea unui rezultat bun la testele de absolvire a ciclului primar. Sint oferite modele clare si eficiente de organizare a datelor unei probleme, creindu-se astfel deprinderile necesare studierii algebrei in anii urmatori. Culegerea poate fi folosita cu succes atit in pregatirea curenta, cit si pentru olimpiadele scolare.
.
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
104
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Cadru didactic cu indelungata experienta la Liceul „C. Negruzzi” din Iasi, Traian Cohal este bine cunoscut de elevi si de profesorii de matematica pentru culegerile intitulate Probleme de trigonometrie, Geometrie – probleme rezolvate pentru gimnaziu si liceu.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.