Activităţi matematice în gradiniţă
ISBN
973-9248-80-2
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Metodică
Domenii

Activităţi matematice în gradiniţă

Îndrumar metodologic

Autori: Georgeta Beraru , Mihaela Neagu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
„Activitatea educatoarelor dobindeste prin aceasta carte un instrument sigur de calauza a proiectarii didactice pe diverse trepte de semnificatie. Ele au acum la indemina o sinteza a cunostintelor de psihopedagogie care fundamenteaza demersul complicat si laborios al crearii situatiilor de instruire, necesitate de pregatirea pentru invatarea matematicii. Fiecare pas dezvolta progresiv structurile intuitive pe drumul parcurs de copil, de la intuitie la abstractie.” (prof. univ. dr. Ion Strachinaru)
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Cunoastere si învatare la virsta prescolara • Obiectivele activitatilor matematice în gradinita • Metode de învatamint specifice activitatilor matematice • Materiale si mijloace didactice specifice activitatilor matematice • Tipuri si forme de organizare a activitatilor cu continut matematic • Evaluarea în activitatile cu continut matematic • Proiectarea didactica • Proiectarea activitatilor matematice si îndrumari metodologice


Despre autori


Mihaela Neagu este profesor la Colegiul National din Iasi, doctorand in stiintele educatiei, expert al Consiliului National pentru Curriculum. De aceeasi autoare, la Editura Polirom au mai aparut culegeri de aritmetica (coautoare, 4 volume, clasele I-IV, 1997) si Activitati matematice in gradinita. Indrumar metodologic (coautoare, 1997).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.