Colosul cu picioare de lut
ISBN
973-683-316-x
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Media
Domenii

Colosul cu picioare de lut

Autori: Peter Gross
 

Traducere de Irene Joanescu

Profesorul american compara evolutia presei romanesti cu evolutia mediului politic, detectind atit punctele de inflexiune, cit si contrazicerile si disputele. Demersul sau isi propune sa descopere cit de informat este publicul romanesc, ce fel de informatie primeste si cum ajunge sa discearna intre o presa serioasa, fara stridente si excese de orice fel, si o presa gindita doar sa insele cititorul, furnizindu-i informatii distorsionate.

 

Puteți descărca gratuit forma electronică a cărții (PDF) aici. 

(Reproducerea parțială sau integrală, prin orice mijloace, a cărților incluse în Biblioteca on-line a editurii este interzisă. Nerespectarea acestei obligații constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se pedepsește conform legilor în vigoare.)

An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

O privire lucida asupra evolutiei presei in Rominia post-comunista (Mihai Coman) • Exercitii de cinism si propaganda: lege, legalitate si corespondentii straini în Rominia • Limitarea presei libere în Rominia • Sarmanii orfani ai Rominiei: societatea civila si societatea informatiei • Rominia • Mass-media si jurnalismul romanesc în mijlocul tranzitiei • Gigantii mitici. mass-media in alegerile nationale din Rominia - 1996Despre autori


Peter Gross este profesor la Departamentul de Jurnalism (College of Communication, California State University-Chico). A sustinut numeroase stagii de pregatire cu jurnalisti din Estul Europei (in special din Romania) atit in redactii, cit si in SUA. A fost consultant pe probleme editoriale pentru numeroase publicatii din Romania.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.