Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
Goblinii
ISBN
978-973-46-8284-3
An apariție
2020
Lună apariție
10
Număr pagini
304
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
JUNIOR
Domenii

Goblinii

Autori: Philip Reeve
37,95 lei

Vîrsta recomandată 8+

 

Traducere de Anca Papana

Curajosul Henwyn şi isteţul goblin Skarper sînt nevoiţi să se aventureze într-un ţinut în care forţe magice de demult se trezesc la viaţă după ce steaua întunecatului Lord Lych apare din nou pe cer. În drumul lor, întîlnesc uriaşi, troli, monştri, dragoni, care le ies în cale dintre ruinele cetăţii devastate Clovenstone, din pămînt, din păduri şi de sub poduri, şi niciodată nu pot şti dacă le sînt prieteni sau duşmani. Aşa cum nu se pot baza pe puterile magice ale vrăjitorilor sau pe nevoia prinţeselor de a fi salvate. La capătul unei călătorii pline de aventuri, ajung la uriaşul şi misteriosul Turn al Lordului Lych. Vor reuşi să intre în această fortăreaţă de nepătruns? Vor ajunge la comorile ascunse în ea? Vor reda cetăţii Clovenstone gloria de altădată? Va rezista prietenia lor în faţa tuturor încercărilor?

An apariție
2020
Lună apariție
10
Număr pagini
304
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Philip Reeve s-a născut în Anglia, la Brighton, în 1966. A scris prima poveste – despre cosmonautul Spike și cîinele lui, Spook – la vîrsta de cinci ani. După trei ani de studenţie la Arte frumoase care aproape l-au adus în pragul falimentului, și-a petrecut sfîrșitul anilor ’80  și începutul anilor ’90 lucrînd pentru un mic librar independent  și colaborînd benevol ca scenarist, producător sau regizor de filme de comedie cu buget redus. Spre sfîrșitul acestei perioade a scris, în colaborare cu scriitorul și compozitorul Brian Mitchell, un musical, The Ministry of Biscuits; constrîns de nevoi financiare, a ajuns întîmplător și definitiv în lumea ilustraţiei de animaţie, moment hotărîtor pentru cariera lui. Printre cărţile sale celebre în toată lumea se numără Mortal Engines (roman ecranizat în 2018), Here Lies Arthur și Goblins (Goblinii). Alături de amica sa, ilustratoarea britanică Sarah McIntyre, a semnat Jinks O’Hare Funfair Repair (Emily și Bîlciul din Lună), Oliver and the Seawigs (Oliver și perucile-de-mare), Cakes in Space (Prăjituri în spaţiu) și Pugs of the Frozen North (Mopși la Polul Nord). Philip Reeve trăiește în prezent în Dartmoor, alături de soţia și fiul său.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.