Aventura goblinilor
Aventura goblinilor
Aventura goblinilor
Aventura goblinilor
ISBN
978-973-46-9296-5
An apariție
2023
Lună apariție
8
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
JUNIOR
Domenii

Aventura goblinilor

Autori: Philip Reeve
44,95 lei

Vârsta recomandată 8+

 

Traducere din limba engleză de Anca Papana

Eroii din Goblinii şi din Goblini contra pitici îşi continuă aventurile dincolo de zidurile cetăţii Clovenstone. Skarper şi Henwyn au de înfruntat forţe întunecate şi creaturi monstruoase şi trebuie să dezlege noi mistere uluitoare. Goblinii au parte, şi de această dată, de tot felul de peripeţii în lupta pentru învingerea forţelor răului şi pentru salvarea propriilor vieţi. Scrisă cu umor şi plină de suspans, Aventura goblinilor vorbeşte despre eterna încleştare dintre bine şi rău, dintre lumină şi întuneric.

 

An apariție
2023
Lună apariție
8
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Philip REEVE s-a născut în Anglia, la Brighton, în 1966. A scris prima poveste – despre cosmonautul Spike şi câinele lui, Spook – la vârsta de cinci ani. După trei ani de studenţie la Arte frumoase care aproape l-au adus în pragul falimentului, şi-a petrecut sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90 lucrând pentru un mic librar independent şi colaborând benevol ca scenarist, producător sau regizor de filme de comedie cu buget redus. Spre sfârşitul acestei perioade a scris, în colaborare cu scriitorul şi compozitorul Brian Mitchell, un musical, The Ministry of Biscuits; constrâns de nevoi financiare, a ajuns întâmplător şi definitiv în lumea ilustraţiei de animaţie, moment hotărâtor pentru cariera lui. Printre cărţile sale celebre în toată lumea se numără Maşinării infernale (2001, ecranizată în 2018), Aici odihneşte Arthur (2007; Polirom, 2022), Dragonii nu există (2009; Polirom, 2021), dar şi Goblinii (2012; Polirom, 2020) sau Goblini contra pitici (2013; Polirom, 2022). Alături de ilustratoarea britanică Sarah McIntyre a semnat cărţile Oliver şi perucile de mare (2013; Polirom, 2019), Prăjituri în spaţiu (2014; Polirom, 2019), Mopşi la Polul Nord (2015; Polirom, 2019) şi Emily şi Bâlciul din Lună (2016; Polirom, 2019). Philip Reeve trăieşte în prezent în Dartmoor, alături de soţia şi fiul său.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.