Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
  • La reducere!
  • -40%
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
Prăjituri în spațiu
ISBN
978-973-46-7926-3
An apariție
2019
Lună apariție
9
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
JUNIOR
Domenii

Prăjituri în spațiu

Autori: Philip Reeve , Sarah McIntyre
17,97 lei 29,95 lei -40%


Valabilitate promotie: - 22-09-2023 in limita stocului disponibil.

 

Vîrsta recomandată 6+

Traducere din limba engleză de Iulian Bocai

Călătoria ASTREI alături de familia ei prin spațiu către Nova Mundi este întreruptă pe neașteptate cînd nava lor e ATACATĂ!...

Tot felul de brioșe ucigașe, rulade-neînchipuit-de-sinistre și prăjituri cu morcovi criminale au ieșit la vînătoare de oameni și nimeni nu se-ncumetă să le stea în cale. Doar Astra și prietenul ei, robotul Pilbim, mai au puterea să înfrunte atacul distrugător al prăjiturilor spațiale, mai ales că... în fine... oamenii trebuie să mănînce prăjituri, și nu invers...

Adorabila Miruna-Ioana Ciobanu le recomandă cititorilor juniori volumul Prăjituri în spațiu de Philip Reeve și Sarah McIntyre:
An apariție
2019
Lună apariție
9
Număr pagini
224
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Philip REEVE s-a născut în Anglia, la Brighton, în 1966. A scris prima poveste – despre cosmonautul Spike şi câinele lui, Spook – la vârsta de cinci ani. După trei ani de studenţie la Arte frumoase care aproape l-au adus în pragul falimentului, şi-a petrecut sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90 lucrând pentru un mic librar independent şi colaborând benevol ca scenarist, producător sau regizor de filme de comedie cu buget redus. Spre sfârşitul acestei perioade a scris, în colaborare cu scriitorul şi compozitorul Brian Mitchell, un musical, The Ministry of Biscuits; constrâns de nevoi financiare, a ajuns întâmplător şi definitiv în lumea ilustraţiei de animaţie, moment hotărâtor pentru cariera lui. Printre cărţile sale celebre în toată lumea se numără Maşinării infernale (2001, ecranizată în 2018), Aici odihneşte Arthur (2007; Polirom, 2022), Dragonii nu există (2009; Polirom, 2021), dar şi Goblinii (2012; Polirom, 2020) sau Goblini contra pitici (2013; Polirom, 2022). Alături de ilustratoarea britanică Sarah McIntyre a semnat cărţile Oliver şi perucile de mare (2013; Polirom, 2019), Prăjituri în spaţiu (2014; Polirom, 2019), Mopşi la Polul Nord (2015; Polirom, 2019) şi Emily şi Bâlciul din Lună (2016; Polirom, 2019). Philip Reeve trăieşte în prezent în Dartmoor, alături de soţia şi fiul său.Sarah McIntyre își are studioul în sudul Londrei, unde ilustrează cărți pentru copii și reviste de benzi desenate. Și-a terminat studiile la Bryn Mawr College, unde a urmat cursuri de limba rusă și istoria artei. În 2007 a absolvit studiile de master, specializîndu-se în ilustrarea de cărți pentru copii, la Camberwell College of Arts. Pentru Oliver și perucile-de-mare, la care a colaborat cu Philip Reeve, a cîștigat UKLA Book Award în 2015, iar Mopși la Polul Nord a cîștigat în 2016 Independent Bookshop Week Book Award. Este cîștigătoarea a numeroase alte premii, printre care Leeds Graphic Novel Award 2011 pentru Vern and Lettuce, titlu care a continuat o revistă de benzi desenate pentru copii, The DFC, și o serie de ilustrații apărute în The Guardian. Benzile ei desenate din Shark & Unicorn au apărut pentru trei ani în The Sunday Times.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.