Extrema dreaptă pe divan. Psihanaliza...
ISBN
973-683-968-0
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii
Psihologie > Psihoterapie
        >> General

Extrema dreaptă pe divan. Psihanaliza unei familii politice

Autori: Jean-Louis Maisonneuve
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Nadia Farcas. Extrema dreapta se bucura de o noua dezvoltare in numeroase tari si nimeni nu poate ignora impactul propagandei sale. Dar ce anume este un om de extrema dreapta? Si cum poate fi cineva – prin temperament sau destin – predispus sa impartaseasca si sa raspindeasca tezele nationalismului xenofob? Psihanalistul Jean-Louis Maisonneuve dezvaluie anumite constante psihice, in urma analizei scrierilor si discursurilor unor lideri de extrema dreapta. Reflectie asupra elementelor inconstiente ale unei miscari politice, lucrarea de fata ne permite sa intelegem mai bine relatia noastra cu ceilalti, destinul pulsiunilor si dezlantuirea lor, uneori brutala, intr-o ideologie rasista si antisemita.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Timpul irationalitatii • In cautarea paradisului pierdut • Vina imaginara • Pentru iertarea tatalui • Procesul violatorilor solitari • Nationalismul in chip de terapie


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.