Cum să ne motivăm
ISBN
973-683-548-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
152
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Cum să ne motivăm

Autori: Brigitte Bouillerce , Françoise Rousseau
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Speranta Brindusa Dobos Reprezinta un adevarat ghid practic care prezinta metodele cele mai eficiente pentru a reactiona pozitiv atunci cind va simtiti descurajat si lipsit de putere, cind v-ati pierdut increderea, cind relatiile cu cei din jur nu merg atit de bine cum sperati. Lucrarea ofera solutii si pentru situatiile in care nu stiti cum sa evitati esecurile din viata profesionala si personala.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
152
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Introducere • Din ce cauza ne demotivam? • De ce raminem demotivati? • Aveti incredere in dumneavoastra? • Ce puteti spune despre relatia cu ceilalti? • De ce si pentru cine sa ne motivam? • Sa ne cunoastem mai bine ca sa ne motivam mai bine • Cum sa ne valorificam potentialul • Sa fim in armonie cu mediul in care evoluam


Despre autori


Brigitte Bouillerce este specialista in comunicare si management. De aceeasi autoare, la Editura Polirom: „Cum sa ne motivam” (in colaborare cu Francoise Rousseau) si „Cum sa ne dezvoltam creativitatea” (2002).


Francoise Rousseau sustine un curs de formare specializat in tehnici de comunicare aplicate managementului, vinzarii si gestionarii stresului. Semneaza lucrarea Cum sa ne motivam (trad. rom. la Editura Polirom) impreuna cu Brigitte Bouillerce.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.