Aura corpului uman
ISBN
973-683-405-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
256
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Aura corpului uman

Introducere în antropologia individului

Autori: Cornelia Guja
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Prefata de Mihail D. Nicu.

Cartea cuprinde o istoriografie originala, insotita de comentarii incitante, demonstrind teoretic, pe baze stiintifice, ipoteza existentei aurelor.

An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
256
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Materia nevie • Materia vie • Materia umana • Abc antropologic • Conceptia integronica in antropologia individuluiDespre autori


Cornelia Guja este profesor la Universitatea Ecologica Bucuresti, cercetator la Centrul de Antropologie "Fr.I. Rainer" din cadrul Academiei Romane. Este membru al Societatii de Stiinte Medicale din Romania, al Societatii Romane de Psihoneuroendocrinologie, al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, International Society of Endocrinology si European Anthropological Association.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.