Incursiune în acupunctură
ISBN
973-683-426-3
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON
Domenii

Incursiune în acupunctură

Numărul de aur în structura și energetica sistemelor vii

Autori: Dan Vlad Filimon , Vasile Postolică
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Folosind modelarea matematica drept metoda de investigare, dar si subtilitatile microfizicii, autorii constata unitatea principiala a gindirii umane, egala cu ea insasi din vechime pina in zilele noastre. Prin determinari termo-dina-mice si cibernetice, principiile acupun-cturii pot fi mai usor intelese, iar acupunctura devine, dintr-o curiozitate, un sistem a carui coerenta teoretica poate fi probata stiintific.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Acupunctura pe intelesul matematicienilor • Bucla cu retroreactie - un concept antic? • Numarind, europenii filozofeaza • Meridianele de acupunctura si canalele hadronice • Teorie si practica in acupunctura • Din istoria Numarului de aur in biologie • Probleme de termodinamica • Aspecte cibernetice • Consideratii matematice asupra eliberarii mediatorului chimic in sinapse


Despre autori


Dan Vlad Filimon este absolvent al Facultatii de Medicina Generala din Iasi. In perioada 1977-1980 a urmat specializarea in Balneofizioterapie, medicina sportiva. Practica acupunctura in statiunea balneoclimaterica Baltatesti, Neamt. A participat la numeroase congrese stiintifice in strainatate cu lucrari din domeniul acupuncturii si fiziologiei acupuncturii: Palma del Mallorca - Spania, 1980; Utrecht - Olanda, 1982; Atena - Grecia, 1985; Viena - Austria, 1986; Leyda - Olanda, 1988. Este vicepresedinte al Asociatiei Acupunctorilor din Romania.


Vasile Postolica (n. 15 februarie 1955) este absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, doctor in Stiinte Matematice, profesor universitar titular la Facultatea de Stiinte, Universitatea de Stat din Bacau. Este referent de specialitate la revistele: Zentralblatt fur Mathematik, Mathematical Review, Optimization, Journal of Optimization Theory and Applications, Acta Mathematicae, Journal of Mathematical Analysis and Applications; membru titular in: Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Societatea de Stiinte Matematice din Romania, American Mathematical Society, The International Society of Optical Engineering, The International Multicriteria Decision Making Society. Este autorul a numeroase lucrari stiintifice si carti.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.