Cărțile autorului Vasile Postolică

Vasile Postolica (n. 15 februarie 1955) este absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi, doctor in Stiinte Matematice, profesor universitar titular la Facultatea de Stiinte, Universitatea de Stat din Bacau. Este referent de specialitate la revistele: Zentralblatt fur Mathematik, Mathematical Review, Optimization, Journal of Optimization Theory and Applications, Acta Mathematicae, Journal of Mathematical Analysis and Applications; membru titular in: Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Societatea de Stiinte Matematice din Romania, American Mathematical Society, The International Society of Optical Engineering, The International Multicriteria Decision Making Society. Este autorul a numeroase lucrari stiintifice si carti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.