Stairway to heaven
ISBN
973-683-357-7
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
228
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
HEXAGON
Domenii
Artă și fotografie > Muzică
        >> General
        >> Istorie și critică

Stairway to heaven

O scurtă istorie a muzicii pop de la Rock'n'Roll pînă la Techno

Autori: Wolfgang Rumpf
INDISPONIBIL
6,26 lei

 

""

An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
228
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Wolfgang Rumpf, nascut in 1952, a crescut in Karlsruhe ca fan Beatles. A cintat in 15 trupe rock, iar astazi lucreaza ca redactor la Radio Bremen. El preda jurnalistica muzicii pop si critica muzicala la Universitatea din Oldenburg. A scris o istorie a muzicii rock, tradusa la Editura Polirom.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.