Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
Ayurveda
ISBN
973-46-0002-8
An apariție
2005
Lună apariție
8
Număr pagini
256
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON
Domenii

Ayurveda

Autori: Ernst Schrott
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Adriana Marinescu
Sta in puterea noastra sa ne vindecam singuri? Sint mai eficiente decit cele traditionale tratamentele specifice fiecaruia dintre noi? Raspunsul este „da”! Acest ghid practic, bazat pe terapia ayurvedica indiana, va dezvaluie cele mai eficiente metode de tratare a unor afectiuni, de la abcese si acnee pina la raceala si tulburari de somn. Stabiliti carui tip de Dosha sau combinatii de tipuri ii apartineti – una dintre cele trei energii fundamentale Vata, Pitta sau Kapha –, apoi alegeti tratamentul potrivit. Remediile ayurvedice sint insotite de numeroase retete si recomandari simple si usor de aplicat, de la curele cu apa fierbinte si ceaiuri, la exercitiile de relaxare, meditatie si respiratie, masaje cu uleiuri eterice si aromaterapie.
An apariție
2005
Lună apariție
8
Număr pagini
256
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Introducere in principiile ayurvedice • Recomandari generale privind sanatatea • Cure de lichide, masaje cu ulei, exercitii de relaxare • Plante si mirodenii pentru farmacia ayurvedica a casei • Retete si explicatii • Recomandari pentru afectiuni de la A la Z.


Despre autori


Ernst Schrott, doctor in medicina, specialist in terapie naturista si homeopatie in Regensburg, este unul dintre cei mai renumiti medici Ayurveda din Germania si face parte din comitetul de conducere al Societatii Germane pentru Ayurveda. A studiat aceasta metoda terapeutica sub indrumarea unor reputati specialisti din India. Este preocupat de multi ani de raspindirea Maharishi Ayurveda prin intermediul conferintelor, al seminarelor si emisiunilor radiofonice si de televiziune pe care le sustine. A publicat numeroase lucrari si carti de mare succes despre Ayurveda si tehnologiile vedice ale constientului.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.