Cărțile autorului Ernst Schrott

Ernst Schrott, doctor in medicina, specialist in terapie naturista si homeopatie in Regensburg, este unul dintre cei mai renumiti medici Ayurveda din Germania si face parte din comitetul de conducere al Societatii Germane pentru Ayurveda. A studiat aceasta metoda terapeutica sub indrumarea unor reputati specialisti din India. Este preocupat de multi ani de raspindirea Maharishi Ayurveda prin intermediul conferintelor, al seminarelor si emisiunilor radiofonice si de televiziune pe care le sustine. A publicat numeroase lucrari si carti de mare succes despre Ayurveda si tehnologiile vedice ale constientului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.