Limba română. Ghid lexico-semantic de...
ISBN
973-683-817-X
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
GYMNASIUM
Domenii

Limba română. Ghid lexico-semantic de testare și invățare rapidă

Autori: Melu State
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Pentru cititorul interesat de imbogatirea si nuantarea vocabularului, profesorul Melu State abordeaza o problematica diversa, pornind de la exprimarea corecta si categoriile semasiologice principale – polisemia, sinonimia si aspectele care deriva din ele – si mergind pina la simbolurile culturale. Lucrarea se adreseaza unui public variat, dar mai ales tinerilor care isi pregatesc examenele si au nevoie de un ghid prin care sa-si verifice si sa-si extinda vocabularul activ, cu accent pe lexicul neologic.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
232
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Concepte operationale • Abrevieri • Teste • Solutii • Indice de cuvinte si expresii • Indice de nume proprii • Elemente de compunere savanta


Despre autori


Melu State (autor)
Melu State este licentiat al Universitatii din Bucuresti. Profesor de limba si literatura romana, gradul I, la scoala normala „Costache Negri” Galati. In prezent, este inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar al Judetului Galati. De acelasi autor: „Lexicul limbii romane in comunicare. Repere teoretice si exercitii” (1996).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.