Techno, o generaţie în extaz
ISBN
973-683-212-0
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
180
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
HEXAGON > Divertisment
Domenii

Techno, o generaţie în extaz

Autori: Falko Blasc , Michael Fuchs-Gamboch
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere de Ioana Rostos „Cintecele noastre sint sexy si abrupte, puternice si sensibile. Si asta pe buna dreptate, pentru ca nu a existat niciodata o generatie mai contradictorie in sentimente ca a noastra. Noi asiguram coloana sonora a acestei generatii. Techno este muzica definitorie pentru anii ’90.” (The Prodigy)

An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
180
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii

Despre techno ca nou mod de viata al tinerilor • Revolutiile tineretului • O revolutie acustica: techno-sound • Refugiul în multime • Un nou cult - muzica techno înlocuieste religia • Inconfundabil: techno • Raverul • ViitorulDespre autori


Falko Blasc, nascut in 1966, a studiat medicina, stiintele politice, sociologia, filosofia si stiintele comunicarii. A absolvit Scoala Germana de Jurnalistica si a fost moderator la radio. De mai multi ani scrie la diverse reviste si este autorul unei carti despre ginditorul francez Jean Baudrillard.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.