Minunile anului 2000
ISBN
973-683-481-6
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
HEXAGON > Divertisment
Domenii

Minunile anului 2000

Autori: Emilio Salgari
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere si prefata de Ion Hobana
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Floarea reinvierii • O reinviere miraculoasa • Primele minuni ale anului 2000 • Lumina si caldura viitorului • La bordul


Despre autori


Emilio Salgari este considerat "Jules Verne-ul" italian. Romanul sau - Minunile anului 2000 - a aparut la Editura polirom in traducerea bine cunoscutului ufolog Ion Hobana.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.