Sociologia devianței
ISBN
973-683-946-X
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM
Domenii
Științe sociale > Sociologie
        >> General
        >> Teorie socială

Sociologia devianței

Autori: Albert Ogien
INDISPONIBIL
14,93 lei

 

Traducere de Dana Lungu si George Neamtu

Cartea largeste notiunea de crima asa cum este definita in articolul de lege, luind in seama punctul de la care porneste infractiunea: devianta. Structura de curs, stilul concis, clar, sistematizarea teoriilor din domeniu, cu trimiteri bibliografice de la lucrari clasice la contemporani recomanda acest studiu obligatorie pentru studentii si profesionistii interesati de sociologia deviantei, sociologia juridica, antropologie juridica si culturala, teorii sociologice contemporane, psihologie generala, etica, asistenta sociala.

An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Penalitatea • Crima ca fapt social • Normalul si patologicul • Recidiva si devianta • Morala si crima • Rationalitatea deviantului • Atribuirea responsabilitatii


Despre autori


Albert Ogien este cercetator principal la CNSR (GRASS-IRESCO). A predat la Universitatea Paris – VIII si la Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales. Pe linga articole si studii de specialitate, a mai publicat lucrarile „Le Raisonnement psychiatrique” si „L’Esprit gestionnaire”. Specialist recunoscut in probleme de sociologie a deviantei. A publicat la Editura Polirom „Sociologia deviantei” (2002).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.