În căutarea educației autentice
ISBN
973-683-886-2
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM
Domenii

În căutarea educației autentice

Autori: Gabriel Albu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Cartea este o reusita strategie de a impune cea mai importanta problema privind evolutia tinerilor din ziua de azi: educatia. Intr-o societate a carei pericole sint din ce in ce mai greu de controlat (de exemplu, drogurile), autorul militeaza pentru o relatie de parteneriat intre elev si profesor, care implica deschiderea catre celalalt. Un studiu de mare folos in formarea si perfectionarea cadrelor didactice.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Moduri de abordare a universului psihic • Psihologia umanista si educatia • Motivatia si arta motivarii in invatare-dezvoltare-formare • Stima de sine si educatia • Etapele si dezvoltarile sensibilitatii umane


Despre autori


Gabriel Albu (n. 1957, la Ploiesti) este absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti, promotia 1982. In prezent este seful Catedrei de Stiinte Socio-Umane si Juridice a Universitatii „Petrol-Gaze” Ploiesti. A efectuat stagii de cercetare si documentare in Germania (1992 si 2000) si Finlanda (1994–1995). Este autorul a zeci de articole publicate in reviste de specialitate din tara si strainatate. A mai publicat: „Introducere intr-o pedagogie a libertatii. Despre libertatea copilului si autoritatea adultului” (Polirom, 1998), „Mecanisme psihopedagogice ale evaluarii scolare” (Editura Universitatii din Ploiesti, 2001), „In cautarea educatiei perfecte” (Polirom, 2002)


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.