Psihologia stilurilor de gîndire și...
ISBN
973-683-941-9
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM
Domenii

Psihologia stilurilor de gîndire și acțiune umană

Autori: Mihai Kramar
INDISPONIBIL
4,81 lei

 

Prefata de Dumitru Salade

Perspectiva psihologica din care sint privite stilurile, in diverse contexte sociale, constituie cadrul general prin care lucrarea se adreseaza specialistilor din diverse domenii de activitate. Volumul nu ofera cititorului numai o lectura interesanta, ci, prin numeroasele intrebari pe care autorul si le pune in diversele capitole si prin raspunsurile date, il implica si pe acesta, dindu-i ocazia sa reflecteze si sa gaseasca, eventual, un raspuns propriu la problemele ridicate. Intentia este de a trata problema stilurilor „ca o modalitate de optimizare a activitatii profesionale a omului”. Analizele si comentariile pe marginea diferitelor stiluri iau uneori aspecte deosebit de nuantate si sugereaza comparatii foarte utile practicienilor din diferite domenii: psihologie, pedagogie, drept, mass-media, management, literatura si arta.

An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Premisele obiective si subiective in structurarea stilului de gindire si actiune umana • Procedee stilistice si functiile lor cognitive, pragmatice si axiologice • Stilurile in stiinta • Cu privire la caracteristicile psihologice ale stilurilor in literatura si arta • Dimensiuni psihologice ale stilurilor publicistic, retoric si de comunicare mass-media • Stilul pedagogic • Stilul juridic • Stilul de conducere • Stilul medical • Stilul national


Despre autori


Mihai Kramar este prof. univ. dr. la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj, Catedra de Psihologie. A publicat la Polirom „ Psihologia stilurilor de gindire si actiune umana” (2002).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.