Diagnostic electrocardiografic
ISBN
973-681-118-2
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
696
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BIOS
Domenii

Diagnostic electrocardiografic

Autori: Ioan Bostaca , Dumitru Oprea
INDISPONIBIL
85,73 lei

 
Data fiind posibilitatea aplicarii la un numar mare de persoane, electrocardiografia a devenit o investigatie de referinta in cercetarile de epidemiologie a bolilor cardiovasculare. Medicul care interpreteaza o electrocardiograma trebuie insa sa fie perfect informat asupra valorii si limitelor metodei. Tratatul prezinta criteriile de diagnostic electrocardiografic in lumina semnificatiei lor clinice, in corelatie cu modificarile electrofiziologice si anatomice. Pentru o mai buna intelegere a valorii diverselor criterii electrocardiografice, s-a recurs atit la analiza sensibilitatii si specificitatii acestor criterii, cit si la diagnosticul diferential cu modificari similare avind la baza alte etiologii. In lucrare sunt prezentate notiunile indispensabile de electrofiziologie pentru o intelegere rationala a modificarilor electrocardiografice.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
696
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Introducere in electrocardiografie • Sindroame electrocardiografice • Aritmii cardiace


Despre autori


Ioan Bostaca este doctor in medicina, medic primar boli interne si cardiologie, Conferentiar UMF Iasi, Clinica I medicala Cardiologica, Spitalul „Sf. Spiridon”. De acelasi autor: „Diabetul zaharat; DMC. Dictionar de medicamente in cardiologie” (in colaborare cu Eduard Dabija), „Cheile diagnosticului in clinica medicala”, „English in medicine” (in colaborare cu Viorica Dobrovici), „Diagnostic electrocardiografic” (coautor: Carol Marcu).


Carol Marcu, medic primar si doctor in stiinte medicale. Autor a 80 de lucrari stiintifice in domeniul cardiologiei. Lucreaza in Israel, in calitate de cardiolog.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.