Cărțile autorului Dumitru Oprea

Dumitru Oprea, profesor universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a absol­vit Facultatea de Stiinte Economice din Iasi, in 1975, si a obtinut titlul stiintific de doctor in economie la ASE Bucuresti, in 1986. Este conducator de doctorat in specializarea Informatica Economica. Din ianuarie 2000 pina in martie 2008 a fost rectorul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Detine pozitia de evaluator independent pentru Programele Cadru 5, 6, 7, in dome­niile tehnologiile societatii informationale, IMM, cercetarea la frontiera. A fost expert in cadrul Project Management Institute Standards Committee, pentru revizuirea Project Manager Competency Development Framework, Project Management Institute, SUA, 2006. A primit titlul de Doctor Honoris Causa la Universitatea Nebraska din Omaha, SUA, august 2002, si la Universitatea din Balti, Republica Moldova, decembrie 2006. A realizat, ca unic autor sau coautor, 35 de carti si cursuri universitare, precum si peste 110 articole sustinute si/sau publicate in Romania, SUA, Italia, Polonia, Cehia, Ungaria, Egipt, Macedonia. A participat la elaborarea si implementarea a peste 30 de proiecte de cercetare sau pentru mediul de afaceri, inclusiv cu finantari europene. La Editura Polirom a mai publicat: Analiza si proiectarea sistemelor informationale economice (1999), Sisteme informationale pentru manageri (2002, in colab.), Sisteme informationale pentru afaceri (2002, in colab.) si Protectia si securitatea informatiilor (2003; 2007).
Domenii de interes: analiza si proiectarea sistemelor informatice, managementul proiectelor, managementul evenimentelor, creativitate si inovare, protectia si securitatea sistemelor informatio­nale, bitcoin, cripto-moneda.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.