Anglia, Anglia
ISBN
973-683-977-X
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii

Anglia, Anglia

Autori: Julian Barnes
INDISPONIBIL
12,43 lei

 
Traducere de Cornelia Bucur. Postfata de Maria-Sabina Draga. O satira extrem de comica la adresa Angliei si a lumii intregi. Romanul lui Barnes ne infatiseaza o Anglie ca un imens parc de distractie care ne invaluie pe toti: turniruri cavaleresti, aventuri cu Robin Hood, teatrul lui Shakespeare. Tema profunda a cartii o reprezinta cautarea autenticului intr-o lume dominata de traditie.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Julian Barnes (n. 1946). In 1977 si-a inceput cariera de redactor literar la „New Statesmen” si „New Review”. A fost rasplatit cu numeroase premii si distinctii literare. A scris noua romane, o colectie de povestiri si doua volume de eseuri. Este cunoscut publicului din Romania cu romanul „Papagalul lui Flaubert”.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.