Cărțile autorului Dragoş Cojocaru

Dragoş Cojocaru predă limba şi literatura italiană la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-italian (2000); Ghid de conversaţie român-spaniol (2001) ; Ghid de conversaţie italian-român (2003) ; Limba italiană. Simplu şi eficient (2003); Ghid de conversaţie spaniol-român (2003); Benvenuti! Manual de conversaţie în limba italiană (în colaborare cu Gabriela E. Dima, 2003); Bienvenidos! Manual de conversaţie în limba spaniolă (în colaborare cu Oana Oprean, 2004); Limba italiană. Prima ta gramatică (2004); Limba spaniolă. Prima ta gramatică (2005); Ghid de conversaţie român-italian (2005); Ghid de conversaţie român-spaniol (2005); Spaniola pentru Spania (în colaborare cu Oana Oprean, 2006) şi Ghid de conversaţie italian-român (în colaborare cu Corina-Gabriela Badelita, 2006). A tradus volumele: Omul medieval (1999; în colaborare), Omul Renaşterii (1999); Omul romantic (2000, în colaborare), Omul baroc (2000).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.