Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
Obiecte pierdute
ISBN
978-973-46-4799-6
An apariție
2015
Lună apariție
11
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM > Actual
Domenii

Obiecte pierdute

Autori: Brooke Davis
Vezi eBook
 
Traducere din limba engleza de Anca Baicoianu
 
„Un debut incintator.” (Vanity Fair)
 
Millie Bird are sapte ani, cizme rosii de cauciuc asortate la buclele roscate si o inima curajoasa si plina de speranta. Cind tatal ei moare, mama orbita de durere dispare la raionul de Lenjerie Femei Talii Mari din supermarket si nu se mai intoarce. Agatha Pantha, de optzeci si doi de ani, nu a mai iesit de mult din casa si nici nu a mai schimbat o vorba cu altcineva, caci a ramas vaduva. Ea incearca sa spulbere tacerea care o inconjoara tipind la trecatori, dind volumul televizorului la maximum si respectind cu strictete un program zilnic, pe care si-l noteaza in jurnal. Karl, dactilograful „orb”, de optzeci si sapte de ani, si-a folosit cindva degetele sa „dactilografieze” dragastos scrisori de amor pe pielea sotiei sale. Acum, ca ea nu mai e, isi tasteaza cuvintele in aer cind vorbeste. Karl a fost internat intr-un azil, dar intr-un moment de luciditate euforica a evadat. Adusi impreuna de o intimplare, cei trei, tragindu-l dupa ei pe Manny-manechinul-de-plastic, pornesc intr-o calatorie fascinanta prin vestul Australiei, in cautarea mamei lui Millie.
Pe drum, Karl vrea sa invete sa fie din nou barbat, iar Agatha sa-si recapete viata de dinainte. De fapt, cu totii invata cite ceva despre cum sa traiesti la orice virsta, sa te bucuri de viata si sa uiti de umbrele mortii.
 
„Desi personajele evolueaza uneori in chip straniu, emotia ce strabate povestea despre pierdere, tristete adinca si speranta este reala. Millie e cel mai puternic personaj al lui Brooke Davis… ea ne poarta prin roman de la un capat la altul.” (The New York Times)
 
„Amestecind sumbrul cu veselia, tristetea cu nebunia, Brooke Davis isi aduna personajele ratacite si le impinge in scena minunata a vietii lor.” (The Miami Herald)
 
„Romanul Obiecte pierdute se hraneste chiar din durerile autoarei sale, dar in fundal e sustinut de ceva care anima umanitatea de la inceputurile ei: a iubi si a fi iubit cu orice pret.” (Newcastle Herald
 
An apariție
2015
Lună apariție
11
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Brooke Davis este o tinara scriitoare australiana al carei volum de debut a fost senzatia Tirgului de Carte de la Londra din 2014, cind drepturile de publicare s-au vindut in treizeci de tari. A crescut in Bellbrae, in sudul Australiei, si a incercat sa scrie primul roman la doar zece ani. A continuat sa scrie, iar consacrarea avea sa vina in timpul stagiului doctoral in creative writing la Curtin University, odata cu romanul Obiecte pierdute. Publicat in 2014 de Hachette Australia, acesta a cistigat numeroase premii, printre care iBooks Fiction Book of the Year, ABIA General Fiction Book of the Year si Matt Richell Award pentru cel mai bun debut.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.