Cărțile autorului Brooke Davis

Brooke Davis este o tinara scriitoare australiana al carei volum de debut a fost senzatia Tirgului de Carte de la Londra din 2014, cind drepturile de publicare s-au vindut in treizeci de tari. A crescut in Bellbrae, in sudul Australiei, si a incercat sa scrie primul roman la doar zece ani. A continuat sa scrie, iar consacrarea avea sa vina in timpul stagiului doctoral in creative writing la Curtin University, odata cu romanul Obiecte pierdute. Publicat in 2014 de Hachette Australia, acesta a cistigat numeroase premii, printre care iBooks Fiction Book of the Year, ABIA General Fiction Book of the Year si Matt Richell Award pentru cel mai bun debut.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.