Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
Femeia de pe scări
ISBN ePub

978-973-46-5590-8

ISBN PDF

978-973-46-5591-5

An apariție

2015

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM > Actual
Domenii

Femeia de pe scări

Autori: Bernhard Schlink
17.04 lei
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 
Traducere din limba germana de Gabriella Eftimie
 
Un roman al marilor intrebari, scris de unul dintre maestrii literaturii germane contemporane, autorul bestsellerului Cititorul
 
Un tablou celebru, de care nimeni n-a mai auzit multa vreme, reapare in imprejurari misterioase. Este o surpriza pentru lumea artei, dar si o lovitura pentru barbatul care, pe cind era un tinar avocat, a mediat un conflict intre autorul si proprietarul tabloului. Aflat la mii de kilometri de casa si la decenii dupa momentul in care tabloul si femeia pe care o infatiseaza ii schimbasera destinul, barbatul spera ca aparitia neasteptata a lucrarii e semnul ca nici cea care i-a fost model nu poate fi prea departe. Pleaca asadar in cautarea femeii de care in tinerete se indragostise orbeste, iubind-o intr-un fel niciodata lamurit, si care il impinsese la gesturi inexplicabile. Cautarea devine prilej de a desfasura ghemul incilcit al trecutului si de a-si pune intrebari despre fagasul pe care a apucat-o viata lui. Drumul memoriei il poarta din Frankfurt pina in Sydney, apoi intr-un orasel indepartat de pe coasta australiana. Cu un stil de o simplitate si o precizie uimitoare, Femeia de pe scari este un roman plin de melancolie, un roman al marilor intrebari.
 
„O proza simpla, fara cusur, scrisa de unul dintre maestrii literaturii germane contemporane. Bernhard Schlink izbuteste sa creeze personaje complexe, intrigi dintre cele mai neasteptate si un discurs moral impecabil.” (Die Welt)
 
Femeia de pe scari creeaza un acord stilistic deloc fortat intre fictiune si teme politice contemporane. Spatiul prozei lui Schlink este atragator si marcat de o surprinzatoare empatie.” (Rhein Main Presse)
 
„Un roman delicat, o poveste atragatoare, inteligent adusa din condei, aproape un thriller, avind in fundal un conflict moral greu de solutionat.” (Augsburger Allgemeine)
 
Carte recomandata de:
An apariție
2015
Lună apariție
8
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Scriitorul german Bernhard Schlink s-a născut în 1944 la Bielefeld. A studiat ştiinţele juridice şi din 1992 a fost profesor la Universitatea Humboldt din Berlin. Din 2006 a hotărât să se dedice în întregime scrisului. A debutat ca autor de ficţiune cu romanul Dreptatea lui Selb (1987), primul volum dintr-o trilogie poliţistă care s-a bucurat de un mare succes la public şi care cuprinde de asemenea volumele Înşelăciunea lui Selb (1992) şi Crima lui Selb (2001; Polirom, 2005). Afirmarea internaţională o datorează însă romanului Cititorul (1995; Polirom, 2002, 2009, 2011, 2018), tradus în peste patruzeci de limbi, distins cu numeroase premii şi ecranizat în 2008. La Editura Polirom au mai apărut romanele Întoarcerea acasă (2007), Weekendul (2010), Femeia de pe scări (2015), Olga (2019, 2022) şi volumele de povestiri Evadări din iubire (2003, 2014), Minciuni de vară (2011) şi Culorile despărţirii (2022).



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.