Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
Un adevăr neplăcut
ISBN ePub

978-973-46-9416-7

ISBN PDF

978-973-46-9417-4

An apariție

2023

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
-
Domenii

Un adevăr neplăcut

Facebook și lupta pentru dominație

Autori: Sheera Frenkel , Cecilia Kang
31.95 lei
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

Bestseller The New York Times, în curs de ecranizare de către HBO într-un serial cu Claire Foy în rol principal

Cartea anului 2021 – Fortune, Foreign Affairs, The Times, Cosmopolitan

Traducere din limba engleză şi note de Iulia Singer

Cândva una dintre poveștile de succes din Silicon Valley, compania Facebook a fost afectată în ultimii ani de controverse și de crize. Se pare că, în timp ce conecta oameni și organizații din întreaga lume, gigantul tehnologic, încălcând principiul confidențialității, gestiona în mod fraudulos datele utilizatorilor și contribuia la răspândirea știrilor false în numele creșterii cu orice preț. Sub conducerea lui Mark Zuckerberg și a lui Sheryl Sandberg, cunoscuta rețea de socializare a devenit mijlocul de comunicare preferat de cei care instigă la ură, de infractori și de regimurile corupte, cu urmări devastatoare pentru întreaga omenire. Plecând de la numeroase informații obținute în urma interviurilor cu foști angajați și investitori ai companiei, jurnalistele Sheera Frenkel și Cecilia Kang ajung la o concluzie șocantă: pașii greșiți făcuți de Facebook în ultima perioadă nu reprezintă o anomalie, ci o consecință inevitabilă a felului în care a fost gândită compania.

„Lovitura definitivă.” (The New York Times Book Review)

„Bogată în informații importante pentru evaluarea impactului rețelelor de socializare asupra societății și democrației.” (The Washington Post)

„Frenkel și Kang demonstrează în mod convingător că, în interesul apărării democrației, trebuie să luăm acum măsuri pentru a curăța Facebook de știrile false, de propagarea urii și a dezinformării.” (Associated Press)

An apariție
2022
Lună apariție
4
Număr pagini
376
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii


Despre autori


Sheera Frenkel scrie articole despre securitatea cibernetică pentru The New York Times, după ce, timp de peste un deceniu, a fost corespondentă de presă în Orientul Mijlociu.

 



Cecilia Kang se ocupă de domeniile tehnologiei de vârf și politicii de reglementare pentru același cotidian newyorkez. În trecut, a lucrat pentru ziarul The Washington Post. Amândouă au făcut parte dintr‑o echipă de jurnaliști propusă pentru premiul Pulitzer în 2019. Un adevăr neplăcut a intrat imediat după apariție pe lista bestsellerurilor The New York Times. A fost declarată „Cartea anului” de către Fortune, Foreign Affairs, The Times, Cosmopolitan, TechCrunch, WIRED.

 



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.