Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
Ecstasy
ISBN
978-973-46-9303-0
An apariție
2023
Lună apariție
1
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
TOP 10+
Domenii

Ecstasy

(ediție de buzunar)

Autori: Ryū Murakami
34,95 lei

 

Traducere din limba japoneză și note de Mihaela Butnariu

Miyashita, un tânăr asistent dintr-o echipă de filmare, se află la New York pentru campania de promovare a unui star pop japonez. Aici întâlneşte un cerşetor neobişnuit, care îi dă un număr de telefon din Tokyo. Intrigat, Miyashita sună, iar la celălalt capăt al firului aude vocea lui Keiko, o femeie misterioasă, care nu acceptă să-l întâlnească decât cu condiţia să ia o pastilă de ecstasy în compania unei „prietene de încredere”. Acesta este doar primul pas pe un drum care îl va conduce la experienţe extreme ce îl împing treptat spre distrugerea psihică şi chiar fizică, dar îi oferă şi o senzaţie îmbătătoare de libertate. Iar Miyashita este prea fascinat de ceea ce i se revelează pentru a se putea opri.

An apariție
2023
Lună apariție
1
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Considerat, alături de Haruki Murakami, unul dintre cei mai importanţi scriitori japonezi contemporani, Ryū Murakami s‑a născut în 1952 în oraşul Sasebo, prefectura Nagasaki. În timpul liceului a fost baterist într‑o formaţie rock. A urmat cursurile Facultăţii de Artă Musashino. A participat la un concurs literar pentru tinerii scriitori cu romanul Albastru nemărginit, aproape transparent. Publicat în 1976 şi distins cu prestigioasele premii literare japoneze Gunzō şi Akutagawa, acesta a cunoscut un succes imens, fiind vândut în peste un milion de exemplare. Ryū Murakami a publicat peste douăzeci de cărţi, printre care Copii de aruncat (1980), pentru care a primit premiul Noma, 69 (1987), Topaz (povestiri, 1988), Cinemateca lui Ryū Murakami (1995), Audiţia (1997), În supa miso (1997, pentru care i s‑a decernat premiul Yomiuri). Este, de asemenea, un apreciat regizor, printre filmele sale numărându‑se Albastru nemărginit, aproape transparent şi Tokyo Decadence. Ecranizarea romanului Audiţia, în regia lui Takashi Miike, s‑a bucurat de succes la festivalurile de film din Europa şi America. La Editura Polirom au fost traduse până în prezent Albastru nemărginit, aproape transparent (2005, 2012), În supa miso (2006, 2022), Ecstasy (2007, 2023), Audiţia (2010, 2021), Piercing (2009, 2023), Hituri celebre din epoca Showa (2012) şi 69 (2022).

 Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.