Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
Ultimul tuareg
ISBN
978-973-46-9281-1
An apariție
2022
Lună apariție
12
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
TOP 10+
Domenii

Ultimul tuareg

(ediție de buzunar)

Autori: Alberto Vázquez-Figueroa
34,95 lei

Vezi eBook
 

Traducere din limba spaniolă şi note de Eugenia Alexe Munteanu

La mai bine de trei decenii de la publicarea bestsellerului Tuareg, Alberto Vázquez-Figueroa revine asupra temei care l-a impus drept unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori spanioli contemporani: miticul Popor al Vălului şi lupta sa pentru a-şi apăra tradiţiile, în inima unui deşert pe care încep să şi-l dispute tot mai multe forţe. De data aceasta, ameninţarea vine din interior, din partea islamiştilor radicali, tot mai puternici şi mai violenţi, care seamănă haos şi teroare printre occidentali şi popoarele din deşert. Ca să-şi salveze onoarea şi să-i pedepsească pe cei care le pervertesc religia, liderii tuaregi hotărăsc să-i vâneze şi să-i lichideze pe jihadişti. Printre salvatorii credinţei lor se numără, neaşteptat, şi un umil şofer de camion, care cunoaşte deşertul ca-n palmă. Însă el nu va avea de luptat doar cu un duşman atroce şi cu întreaga lui reţea subterană de fanatici şi mercenari, ci mai ales cu tenebrele propriei conştiinţe.

 

An apariție
2022
Lună apariție
12
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Alberto Vázquez-Figueroa s-a născut în 1936 la Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Familia sa a fost deportată în Africa în 1937, din motive politice. A fost instructor de scufundări, apoi a urmat cursuri de jurnalism, devenind, în 1962, corespondent al mai multor ziare de prestigiu, precum Destino şi La Vanguardia (şi, mai târziu, al televiziunii de stat spaniole), în punctele cele mai fierbinţi ale globului. A vizitat peste o sută de ţări şi a fost martor, printre altele, la războaiele şi revoluţiile din Guineea, Ciad, Congo, Republica Dominicană şi Guatemala. A publicat peste patruzeci de romane, multe dintre ele dedicate ţinuturilor şi populaţiilor exotice, dintre care, la Editura Polirom, au apărut: Tuareg (2005), Pământ virgin (2006), Iguana (2007, 2008), Ochii tuaregului (2007, 2022), Bora Bora (2008), Iubire pe o insulă blestemată (2011), Ultimul tuareg (2015). Este şi autorul câtorva piese de teatru. Mai multe dintre romanele sale au fost adaptate pentru marele ecran. Alberto Vázquez-Figueroa este unul dintre cei mai citiţi autori de limbă spaniolă din lume. 

 Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.