Cărțile autorului Alberto Vázquez-Figueroa

Alberto Vázquez-Figueroa s-a născut în 1936 la Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Familia sa a fost deportată în Africa în 1937, din motive politice. A fost instructor de scufundări, apoi a urmat cursuri de jurnalism, devenind, în 1962, corespondent al mai multor ziare de prestigiu, precum Destino şi La Vanguardia (şi, mai târziu, al televiziunii de stat spaniole), în punctele cele mai fierbinţi ale globului. A vizitat peste o sută de ţări şi a fost martor, printre altele, la războaiele şi revoluţiile din Guineea, Ciad, Congo, Republica Dominicană şi Guatemala. A publicat peste patruzeci de romane, multe dintre ele dedicate ţinuturilor şi populaţiilor exotice, dintre care, la Editura Polirom, au apărut: Tuareg (2005), Pământ virgin (2006), Iguana (2007, 2008), Ochii tuaregului (2007, 2022), Bora Bora (2008), Iubire pe o insulă blestemată (2011), Ultimul tuareg (2015). Este şi autorul câtorva piese de teatru. Mai multe dintre romanele sale au fost adaptate pentru marele ecran. Alberto Vázquez-Figueroa este unul dintre cei mai citiţi autori de limbă spaniolă din lume. 

 

TOP 10+

Tuareg

Alberto Vázquez-Figueroa
INDISPONIBIL
Proză XXI

Bora Bora

Alberto Vázquez-Figueroa
INDISPONIBIL
Proză XXI

Iguana

Alberto Vázquez-Figueroa
INDISPONIBIL
Proză XXI

Iguana

Alberto Vázquez-Figueroa
INDISPONIBIL
Proză XXI

Tuareg

Alberto Vázquez-Figueroa
INDISPONIBIL

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.