Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
Legea copiilor
ISBN ePub

978-973-46-5490-1

ISBN PDF

978-973-46-5491-8

An apariție

2015

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
TOP 10+
Domenii

Legea copiilor

(ediție de buzunar)

Autori: Ian McEwan
16.18 lei
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

Traducere din limba engleză de Dan Croitoru

Fiona Maye este judecătoare la High Court of Justice, secţia pentru cazurile de familie. Este faimoasă pentru inteligenţa ei extraordinară, precizie şi sensibilitate. Dar succesul profesional îi e umbrit de tristeţile care o copleşesc tot mai des şi de problemele domestice. Regretul de a nu avea copii o sfâşie, iar căsnicia ei de treizeci de ani e în criză. Aceste detalii compun împrejurările în care este chemată să judece un caz urgent: Adam, un adolescent angelic în vârstă de şaptesprezece ani, refuză tratamentul care i-ar putea salva viaţa, dar care contravine credinţelor lui religioase. Părinţii evlavioşi par a fi portavocea dorinţelor băiatului. Timpul se scurge. Oare tribunalul laic ar trebui să ignore devoţiunea sinceră a băiatului? Ca să ia o decizie, Fiona îl vizitează pe Adam la spital – o întâlnire ce reaprinde în ea sentimente pe care le credea de mult uitate. Hotărârea ei va avea consecinţe profunde asupra vieţilor amândurora.

Romanul a fost ecranizat în 2017, în regia lui Richard Eyre, cu Emma Thompson, Stanley Tucci şi Fionn Whitehead în rolurile principale.

 

An apariție
2022
Lună apariție
2
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Ian McEwan (autor)

Ian McEWAN, unul dintre cei mai faimoși scriitori britanici contemporani, este autorul romanelor Gîndacul, Mașinării ca mine, Coajă de nucă, Legea copiilor, Operațiunea Sweet Tooth, Solar, Pe plaja Chesil, Sîmbătă, Ispășire (laureat al National Book Critics Circle Award și W.H. Smith Literary Award), Amsterdam (distins cu Booker Prize), Durabila iubire, Inocentul, Copilul furat (pentru care a primit Whitbread Award), Cîinii negri, Mîngîieri străine (ambele nominalizate la Booker Prize) și Grădina de ciment. A scris și volumele de povestiri Prima dragoste, ultimele ritualuri (cîștigător al Somerset Maugham Award) și În așternuturi. În anul 2011 i-a fost acordat Premiul Tîrgului de carte de la Ierusalim.Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.