Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
Asasinul englez
ISBN
978-973-46-0770-9
An apariție
2009
Lună apariție
9
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
THRILLER
Domenii

Asasinul englez

Autori: Daniel Silva
INDISPONIBIL
9,99 lei

 
Traducere din limba engleza de Ileana Dinu
 
Asasinul englez este al doilea roman din ciclul de 9 carti ce-l au in prim‑plan pe Gabriel Allon. Fostul agent Mossad este angajat de catre un misterios bancher elvetian, caruia trebuie sa-i restaureze un tablou. Numai ca jobul va lua o intorsatura cu totul neasteptata: angajatorul este mort, iar ceea ce pare sa fi fost o colectie impresionanta de Mari Maestri a disparut. Desi anii petrecuti in slujba Mossadului au trecut de mult, Allonse teme ca impli­carea sa in descoperirea cadavrului nu va fi bine vazuta de autoritatile elvetiene, drept care incearca sa paraseasca tara. Este prins si acuzat nu numai de uciderea bancherului Augustus Rolfe, dar si de asasinarea palestinianului Ali Hamidi, in urma cu 25 de ani, pe teritoriul elvetian. Din aceasta clipa, Allon nu-si mai poate nega trecutul, si isi foloseste intreaga experienta pentru a scapa din miinile acuzatorilor si pentru a dezlega misterul.
 
„Cei care se pricep spun ca avem de-a face cu noul John Le Carre.” (Chicago Sun-Times)
 
„Unul dintre cei mai buni tineri autori de thriller ai momentului.” (Washington Post)
 
„Un thriller complex, bogat in amanunte istorice, inteligent.” (Denver Post)
 
„Daniel Silva ne demonstreaza ca acest gen de roman este mai mult decit entertainment.” (Miami Herald)
 
An apariție
2009
Lună apariție
9
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Daniel Silva (n. 1960) este considerat liderul noii generatii de autori de thriller si romane politiste din Statele Unite. Comparat cu John Le Carre, Silva a publicat pina in prezent 12 romane. Scriitor american de origine portugheza, Silva s-a nascut in statul Michigan si si-a inceput cariera ca jurnalist, devenind corespondentul United Press International in Orientul Mijlociu. S-a intors in Statele Unite, unde a lucrat ca producator de televiziune, pentru CNN. A debutat in 1966, cu romanul The Unlikely Spy, care a intrat imediat pe lista de bestselleruri a New York Times. Cel mai cunoscut personaj al sau este restauratorul de tablouri Gabriel Allon, fost asasin al Mossad. Daniel Silva traieste, in prezent, in Georgetown, impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.