Cărțile autorului Daniel Silva

Daniel Silva (n. 1960) este considerat liderul noii generatii de autori de thriller si romane politiste din Statele Unite. Comparat cu John Le Carre, Silva a publicat pina in prezent 12 romane. Scriitor american de origine portugheza, Silva s-a nascut in statul Michigan si si-a inceput cariera ca jurnalist, devenind corespondentul United Press International in Orientul Mijlociu. S-a intors in Statele Unite, unde a lucrat ca producator de televiziune, pentru CNN. A debutat in 1966, cu romanul The Unlikely Spy, care a intrat imediat pe lista de bestselleruri a New York Times. Cel mai cunoscut personaj al sau este restauratorul de tablouri Gabriel Allon, fost asasin al Mossad. Daniel Silva traieste, in prezent, in Georgetown, impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.