Educatie și eros. Ghid pentru...
ISBN
973-683-681-9
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI > Structuri, conținuturi, tehnici
Domenii

Educatie și eros. Ghid pentru educatori, părinți și tineri

Autori: Silvia Cernichievici
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Un ghid de educatie sexuala, cuprinzind aspectele concrete cu care se confrunta tinerii (bolile transmisibile pe cale sexuala, anomaliile si aberatiile sexuale, contextul social de manifestare a sexualitatii etc), dar si o schita de metodica a educatiei sexuale, destinata factorilor educativi (scoala, familie, grupuri sociale, organizatii etc).

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Teorii cu privire la sexualitate • Factorii responsabili in procesul paideic • Continutul educatiei sexuale si activitatile sexuale atipice • Bolile transmisibile pe cale sexuala si prevenirea lorDespre autori


Silvia Cernichevici (n. 3 septembrie, 1928) este doctor in pedagogie si a predat timp de 35 de ani la Universitatea „Al.I. Cuza" - Iasi, Catedra de Pedagogie si Psihologie. S-a impus ca scriitoare, fiind autoarea a sase volume de proza: „Efemeride" (4 vol.), „Clubul senatorilor" si „Castelul libertatii". A publicat studii si articole de specialitate in "Revista de pedagogie" si "Forum".


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.