Pedagogia alternativă. Imaginarul...
ISBN
973-683-675-4
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI > Structuri, conținuturi, tehnici
Domenii

Pedagogia alternativă. Imaginarul educațional

Autori: Stefan Popenici
INDISPONIBIL
10,50 lei

 
„Aceasta analiza reprezinta, de fapt, o psihanaliza a imaginarului colectiv, asa cum tinde el sa se structureze in societatile postmoderne. Personajele serialelor TV, trama subiacenta a emisiunilor de tip «talk-show» si chiar mesajele aparent inocente ale desenelor animate sint, in opinia lui Stefan Popenici, forme evidente de exploatare a arhetipurilor culturale” (Cezar Birzea)
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Educatia din perspectiva relatiei real – imaginar • Caracterul initiatic-educativ al basmului • Dinamica praxisului si imaginarului educational. Proiect de curriculum • Fundamentele imaginarului educational: contributia basmului


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.