Reforma conținuturilor învățămîntului
ISBN
973-683-334-8
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI > Structuri, conținuturi, tehnici
Domenii

Reforma conținuturilor învățămîntului

Autori: Mihai Stanciu
INDISPONIBIL
6,26 lei

 
Prefata de George Vaideanu In plin proces de reformare a invatamintului romanesc, Mihai Stanciu propune un cadru larg de dezbatere asupra continuturilor procesului instructiv-educativ. Autorul enumera si analizeaza criteriile pentru elaborarea, selectarea si aplicarea metodelor moderne de invatamint, experimentate cu succes pe plan european si care pot constitui baza noilor programe scolare si manuale alternative.
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Reforma curriculum-ului in viziune prospectiva • Continuturile invatamantului - coloana vertebrala a sistemelor educative • Metodologia elaborarii continuturilor invatamantului • Modalitati de organizare a continuturilor invatamantului • Analiza curriculum-ului existent si ameliorari posibile • Sugestii si propuneri


Despre autori


Mihai Stanciu preda pedagogia in cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic al Universitatii Agronomice „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi. Este membru in Comisia nationala de psihopedagogie a scolilor normale, formator national si expert al Comisiei de Evaluare si Acreditare a Invatamintului Preuniversitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale. In colectia Stiintele educatiei. Structuri, continuturi, tehnici a Editurii Polirom a publicat volumul Reforma continuturilor invatamintului. Cadru metodologic.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.