Ghid terapeutic naturist şi reţete de...
ISBN
973-683-969-9
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
496
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Ghid terapeutic naturist şi reţete de post

Autori: Speranța Anton
 
Volumul cuprinde in prima sa parte un ghid al plantelor, cerealelor, legumelor, condimentelor si fructelor, autoarea detaliind calitatile acestora, precum si o lista de afectiuni si de remedii naturale corespondente. In a doua parte, autoarea prezinta peste 500 de retete culinare de post, facind o diferentiere argumentata intre retetele pentru oameni bolnavi si cele pentru oameni sanatosi. O carte foarte bine documentata, care ofera bolnavilor sansa de a se insanatosi, iar celor sanatosi posibilitatea de a-si feri organismul de efectele unei alimentatii nepotrivite.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
496
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Compendiu de cereale, condimente, fructe, legume, produse apicole si peste • Afectiuni si tratamente • Lista cu masuri si greutati utile • Retete pentru oameni bolnavi • Retete pentru oameni sanatosi • Combinarea alimentelor pentru o buna sinteza


Despre autori


Speranța Anton este autoarea mai multor articole și cărți avînd ca temă vindecarea prin metode naturiste. De aceeași autoare, la Editura Polirom au apărut Ghid terapeutic naturist și rețete de post (ediția I, 2002, ediția a II‑a, 2003, ediția a III‑a, 2007, ediția a IV‑a, 2008, ediția a V‑a, 2012) și Rețete culinare și sfaturi pentru sănătate (2015).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.