Un manual foarte practic de alimentatie sanatoasa, trecind in revista principiile alimentare, esentiale in mentinerea bunei functionari a organismului, dar si in tratarea unor afectiuni.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Afectiuni si vitaminele corespunzatoare recomandate in consum suplimentar • Continutul in vitamine al fructelor si legumelor • Saruri minerale recomandate in consum suplimentar in cazul unor afectiuni • Continutul fructelor si legumelor in unele saruri minerale • Enzime, oxidanti si antioxidanti
Valerian A. Schipor (n. 5.12. 1921), absolvent al Facultatii de Silvicultura din cadrul Scolii Politehnice, Bucuresti. De acelasi autor: „Fructele si legumele in alimentatia naturala”, Axa, Botosani, 1996; „Energie si sanatate prin vitamine, saruri minerale, enzime si antioxidanti”, Polirom, Iasi, 2001; „Plantele medicinale la indemina tuturor”, Polirom, Iasi, 2001.
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor. Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.