Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
Alimentaţia preventivă împotriva...
ISBN
978-973-46-1578-0
An apariție
2009
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > Sănătate, dietetică
Domenii

Alimentaţia preventivă împotriva bolilor cardiovasculare

Autori: Pierre Vican
 
Traducere de Cristina Livia Vasilescu
 
Care sint bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Ce regimuri trebuie sa urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace? Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari, prezentind inima si sistemul circulator, afectiunile cardiovasculare, precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire. Veti afla care sint beneficiile consumului de fructe si legume, uleiuri vegetale, produse marine, fibre alimentare si de ce este bine sa mincati cu moderatie produse de patiserie, carne sau dulciuri.
 
An apariție
2009
Lună apariție
12
Număr pagini
200
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Inima si circulatia sangvina • Tulburarile cardiace si bolile cardiovasculare • Aritmiile cardiace • Hipertensiunea


Despre autori


Pierre Vican este jurnalist, scriitor, specialist in probleme de sanatate si de dezvoltare personala. Sustine numeroase conferinte pe aceste teme si participa la emisiuni de radio si de televiziune. A mai publicat: Pourquoi mangez bio (coautor, 2004), Aromatherapie, la sante par les huiles essentielles (2006), Mes aliments protecteurs contre le cancer (2008).
 


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.