Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
Oricine este un artist
ISBN ePub

978-973-46-7086-4

ISBN PDF

978-973-46-7087-1

An apariție

2017

Tip ediție
eBook
Format
ePub (Adobe DRM), PDF (Adobe DRM)
Colecție
HEXAGON > Practic
Domenii

Oricine este un artist

Cum te ajută creativitatea să fii cel mai bun în tot ceea ce faci

Autori: Ron Tite , Scott Kavanagh , Christopher Novais
18.49 lei
Pentru descărcarea cărților, plata se face on-line către partenerii noștri, în regim securizat. Detaliile privind modalitatea de descărcare le puteti afla de pe pagina web a librăriei virtuale spre care veți fi direcționat. La finalul cumpărăturilor, puteți reveni pe site-ul editurii Polirom. Vă mulțumim!
Vă rugăm să alegeți formatul dorit de la partenerii noștri (ePub sau PDF cu Adobe DRM, formatul mobi pentru Kindle nu este disponibil):

Cărțile noastre digitale pot fi descărcate și de pe următoarele librării on-line:
Vezi varianta tiparita
 

Traducere de Ovidiu-Gheorghe Ruţa

Un bancher milionar pus la patru ace poate învăţa ceva de la un artist cu hainele pătate de vopsea? Cu siguranţă. Reuşita în afaceri este o formă de artă. Astăzi vorbim frecvent despre „arta managementului”, „arta marketingului” sau chiar despre „arta de a face mai mult cu mai puţin”, însă rareori facem o legătură directă între afaceri şi lumea artei. În contextul unei economii digitale care se schimbă rapid, al noilor tehnologii şi al peisajului media tot mai aglomerat, companiile de succes sînt cele care dau dovadă de originalitate, creativitate şi inventivitate. Definirea afacerilor ca artă este o adevărată şcoală de gîndire, iar lecţiile sînt mai degrabă practice decît filosofice. Oricine este un artist spune poveştile unor oameni pe care creativitatea i-a ajutat să ajungă în top şi te învaţă cum să gîndeşti şi să acţionezi la fel ca ei.

An apariție
2017
Lună apariție
10
Număr pagini
280
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii

Reinventează-te • Opreşte-te, priveşte şi ascultă • Pune întrebări • Ignoră-i pe hateri (inclusiv pe cei din mintea ta) • Transformă eşecul într-un succes



Despre autori


Ron Tite (autor)

Ron Tite s-a format la Second City şi a fost comedian şi director de creaţie. A cîştigat mai multe premii ca publicitar şi a scris pentru mai multe seriale de televiziune. A fost inclus de revista Marketing în Top 10 – Cei mai creativi canadieni; este preşedinte al The Tite Group, o agenţie de marketing de conţinut cu sediul în Toronto. Vorbeşte anual la peste patruzeci de evenimente şi este organizatorul prelegerilor „The Art Of” pe tot teritoriul Canadei.



Scott Kavanagh este unul dintre cofondatorii „The Art Of”, o companie media, de training şi evenimente de top, care urmăreşte să le ofere profesioniştilor din domeniul afacerilor instrumentele, tehnicile şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe piaţa actuală aflată în continuă schimbare. Conţinutul prelegerilor şi al revistei, la fel ca şi cel online, este atent selectat astfel încît să reunească contribuţii ale celor mai importanţi oameni de afaceri, ale unor vorbitori de renume internaţional şi ale unor autori de bestselleruri, între care Jack Welch, Malcolm Gladwell, generalul Colin Powell, Seth Godin şi Arianna Huffington.



Christopher Novais este unul dintre cofondatorii „The Art Of”, o companie media, de training şi evenimente de top, care urmăreşte să le ofere profesioniştilor din domeniul afacerilor instrumentele, tehnicile şi cunoştinţele necesare pentru a avea succes pe piaţa actuală aflată în continuă schimbare. Conţinutul prelegerilor şi al revistei, la fel ca şi cel online, este atent selectat astfel încît să reunească contribuţii ale celor mai importanţi oameni de afaceri, ale unor vorbitori de renume internaţional şi ale unor autori de bestselleruri, între care Jack Welch, Malcolm Gladwell, generalul Colin Powell, Seth Godin şi Arianna Huffington.



Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.