Cărțile autorului Ron Tite

Ron Tite s-a format la Second City şi a fost comedian şi director de creaţie. A cîştigat mai multe premii ca publicitar şi a scris pentru mai multe seriale de televiziune. A fost inclus de revista Marketing în Top 10 – Cei mai creativi canadieni; este preşedinte al The Tite Group, o agenţie de marketing de conţinut cu sediul în Toronto. Vorbeşte anual la peste patruzeci de evenimente şi este organizatorul prelegerilor „The Art Of” pe tot teritoriul Canadei.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.