Metode şi tehnici de exprimare scrisă...
ISBN
973-683-065-9
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Practic
Domenii

Metode şi tehnici de exprimare scrisă şi orală

Autori: Gilles Ferreol , Noel Flageul
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere de Ana Zastroiu.

Argument de Corneliu Bilba.

Dincolo de informatia precisa, teoretica – de interes stiintific – retinem caracterul de „ghid” al lucrarii: fara a impune retete mobile, autorii abordeaza citeva scenarii inevitabile in societatea contemporana (examene, concursuri, interviuri, diverse solicitari), consiliind cititorii asupra manierei de lucru si a comportamentului care pot garanta reusita.

An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii

Principii metodologice comune scrisului si oralului • Intelegerea si definirea precisa a scopului • Cautarea si organizarea ideilor • Sa te exprimi in asa fel incit sa comunici eficient • Lucrarile scrise • Rezumatul si comentariul • Sinteza • Dizertatia • Probele orale • Expunerea • DiscutiaDespre autori


Gilles Ferreol este profesor de stiinte sociale si de sociologie la Universitatea din Poitiers, unde asigura conducerea IPRESCO, si la Scoala Militara din Saint-Cyr Coetquidan. Dintre publicatii semnalam: Histoire de la pensee sociologique (Armand Colin, 1994), Vocabulaire de la sociologie (PUF, 1995); Integration, lien social et citoyennete (Presses Universitaires du Septentrion, 1998). La Editura Polirom au aparut: Minoritari, marginali, exclusi (coord., 1997), Psihosociologia schimbarii (coord., 1998), Metode si tehnici de exprimare scrisa si orala (in colab. cu Noel Flageul, 1998, 2007), Dictionar de sociologie (coord., 1998), Identitatea, cetatenia si legaturile sociale (coord., 1998), Adolescentii si toxicomania (coord., 2000), Aspecte psihosociale ale saraciei (coord., 2000), Dictionarul Uniunii Europene (coord., 2001), Violenta. Aspecte psihosociale (coord., 2003), Dictionarul alteritatii si al relatiilor interculturale (coord., 2005).


Noel Flageul preda in domeniul stiintelor economice si al tehnicilor de comunicare la Universitatea Lille III. El are o lunga experienta in domeniul bancar si este responsabil al universitatii de vara de la Bologne-sur-Mer care primeste in fiecare an stagiari straini dornici sa-si perfectioneze limba franceza si experienta didactica.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.