Naturalis historia. Enciclopedia...
ISBN
973-683-739-4
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL
Domenii

Naturalis historia. Enciclopedia cunoştinţelor din Antichitate. Vol. II: Antropologia. Zoologia

Autori: Plinius
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Editie ingrijita, prefata si note de Ioana Costa. Lucrare cu caracter enciclopedic, pentru a carei elaborare Plinius afirma ca ar fi consultat peste 2000 de carti, „Naturalis historia” sintetizeaza cunostintele vremii din toate domeniile cunoasterii. Prezentul volum cuprinde cartile VII-XI si este dedicat in intregime zoologiei si antropologiei. Plinius manifesta o preferinta deosebita pentru lucrurile iesite din comun, care ii stirnesc curiozitatea. Insa tocmai prezentarea acestor particularitati ii confera cartii un farmec aparte.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
272
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii


Despre autori


Plinius (autor)
Plinius (23/24-79) - istoric si enciclopedist latin. Din vasta si diversa sa opera s-a pastrat numai „Naturalis historia” (37 de carti), in traducere la Editura Polirom. A mai scris o istorie a razboaielor cu germanii („Bella Germaniae”), o istorie romana contemporana, un opuscul lingvistic si un manual de retorica.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.