Strategiile fatale
ISBN
973-9248-35-7
An apariție
1996
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
PLURAL
Domenii

Strategiile fatale

Autori: Jean Baudrillard
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere si cuvint inainte de Felicia Sicoie Strategiile fatale este o carte "inclasificabila", surprinzatoare prin stil si prin noua conceptie asupra relatiei omlui cu lucrurile. Autorul inverseaza raportul subiect-obiect, sustinind ca obiectele desfasoara in mod fatal o serie intreaga de strategii pentru a atrage, a seduce subiectul.
An apariție
1996
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii
Extazul si inertia • Figuri ale transpoliticului • Strategiile ironice • Obiectul si destinul sau • Pentru un principiu al raului


Despre autori


Jean Baudrillard este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali ginditori francezi contemporani. S-a impus in atentia publicului cu opere ca: Pentru o critica a economiei politice a semnului, Deespre seductie, Simulacre si simulare, Strategiile fatale, Dictionar de strategie.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.