Marele Inchizitor
ISBN
973-9248-85-3
An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Colecție
PLURAL
Domenii

Marele Inchizitor

Autori: ***
 

Traducere, prefata si note de Leonte Ivanov

Antologia cuprinde o serie de studii fundamentale consacrate operei lui Dostoievski, in special legendei despre „Marele Inchizitor”, inclusa in romanul Fratii Karamazov. Printre autori se numara: Vladimir Soloviov, cu trei discursuri in memoria lui Dostoievski, Nicolai Berdiaev, Serghei Bulgakov (Ivan Karamazov ca tip filosofic), Vasili Rozanov, K. Leontiev (Noii nostri crestini) si S. Frank.

 

Puteți descărca gratuit forma electronică a cărții (PDF) aici. 

(Reproducerea parțială sau integrală, prin orice mijloace, a cărților incluse în Biblioteca on-line a editurii este interzisă. Nerespectarea acestei obligații constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se pedepsește conform legilor în vigoare.)

An apariție
1997
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
145x225
Fără comentarii

Despre iubirea universala • Din discursurile în memoria lui Dostoievski • Despre legenda „Marele Inchizitor” • Din scrisorile lui K. Leontiev catre V. Rozanov • Ivan Karamazov ca tip filosofic • Marele Inchizitor • Legenda MareluiDespre autori


*** (autor)


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.